Koko perheen yhdistys lapsiperheiden hyväksi jo vuodesta 1921

Uutisia

MLL:n Lahden yhdistyksen toimisto ja lastenhoitajavälitys on suljettu 1.-31.7.2018 välisenä aikana. Hyvää kesää kaikille!
Juhannusviikolla 18.-21.6. on päiväleireillämme vielä muutama paikka vapaana. Tiedustelut toimintakoordinaattori-lahti@mll.fi, 050 464 2426.
Tiistaina 29.5. klo 17.30-19.00 tehdään pieni ötökkäjahti luonnossa ja tarkastellaan löydöksiä mikroskoopeilla tai luupeilla. Kokoontuminen MLL:n tiloissa, Erkonkatu 5 (sisäänkäynti Vuorikadun puolelta). Lähdemme yhdessä jalan/autolla Kisakeskuksen takana olevaan Häränsilmän maastoon ja palaamme takaisin tutkimaan löydöksiämme. Asiantuntijana mukana tutkija Juha Jantunen Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutista. Sateen sattuessa katsomme Ötökkä-esityksen. Retken jälkeen juotavaa ja pientä purtavaa. Tilaisuus on maksuton ja järjestetään yhteistyössä Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry:n kanssa. Ennakkoilmoittautumiset 28.5. mennessä toimintakoordinaattori-lahti@mll.fi
Olemme mukana Kestofest tapahtumassa lauantaina 26.5.2018 klo 10-14 Pikku-Veskulla. Tule mukaan koko perheen tapahtumaan. Paikkalla mm. keppihepparata (voit ottaa myös oman heppasi mukaan), muskarituokioita, lastentarvikkeiden vaihtotori (tule tekmään löytöjä ja laita hyvä kiertämään), Ville Viikinki ja Viking Linen onnenpyörä. Tule juttelemaan ja kyselemään Lahden alueen lapsiperhepalveluista.
Luontoretki on tarkoitettu kaikenikäisille ja lähtö klo 15 Teivaan satamasta, ravintola Lokin parkkipaikalta. Mukaan omat eväät (ei nuotiota), säänmukainen varustus ja reipasta retkeilymieltä.Tervetuloa! Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Lahden seurakuntayhtymän, Yhteispelillä-hankkeen, Päijät-Hämeen Lausujien ja MLL Lahden yhdistyksen voimin.