Kesäleirit 2019

MLL:n Lahden yhdistyksen perinteiset päiväleirit 1.-3. -luokkalaisille järjestettiin 3.-20.6.2019 yhdistyksen tiloissa Erkonkadulla sekä lähiympäristössä.

Kolmen viikon aikana koettiin paljon ja puuhattiin kaikenlaista. Tässä pieni kuvakooste leiriviikkojen kohokohdista.

Lämmin kiitos kaikille leireille osallistuneille, työntekijöille, vapaaehtoisille sekä kaikille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistitte leirien monipuolisen ohjelman toteutumisen!

Leiriviikot alkoivat leiriviirien valmistuksella.
Ystävyysrannekkeista muodostui leirien hitti ajanviete.
Leiripäivä päättyi palautteeseen.
Kesäkuun markkinoilla päästiin tutustumaan myös Lahden pelastuslaitoksen kalustoon.
Lahden keskustan lukuisat leikkipuistot tarjosivat hyvät puitteet päivittäiseen leikkiin.
Kuumaa kesäpäivää vietettiin Lahden maauimalassa uiden ja jätskistä nauttien.
Lahden Verkkopalloseuran valmentajat opastivat leiriläisille tennikksen saloja Kisapuistossa.
Taidetuokio kuuman retkipäivän päätteeksi.
Vapaudenkadulla sijaitsevassa Lahden Hohtokeilassa testailtiin leiriläisten keilailutaitoja.
Vaikea oli valita, mitä makua ottaisi Vapaudenkadun BusGelaton jätskinmaistelussa.
Vesileikit kuuluu kesään. Vesi-ilmapallot viihdyttivät Pikku-Veskun piknikillä.
Sadepäivän iltapäivää vietettiin elokuvan ja pienten herkkujen parissa.
Pie Lahden nukketeatteri viihdytti leiriläisiä esityksellä Nalle Naavatassu kalassa.
Lahden ympäristöpalveluiden Satu Kaarla johdolla tutustuttiin luonnon ihmeelliseen maailmaan.
Tiistaina 18.6. lähdettiin M/S Elbattarella merirosvohenkiselle risteilylle Kelventeen harjusaareen.
Lahden Järvipelastajat kävivät Kelventeellä kertomassa leiriläisille toiminnastaan ja esittelemässä kalustoaan.
Saaressa nautittiin rektilounasta, uitiin ja etsittiin aarretta.
Matkat Lehmonkärkeen ja takaisin taittuivat mukavasti Mobuksen kyydillä.
Radiomäellä. Lahden keskustassa on paljon mielenkiintoista nähtävää.