Ilmoittaudu Mukava-parkkiin

Hoitopaikka varataan alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse. Mikäli ryhmässä on tilaa, voidaan hoitoon ottaa myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan Mukava -parkkimme voi myös joustaa hoitoajoissa ja Mukava -parkin voi tilata myös erilaisiin tilaisuuksiin. Lue lisää

Suomen hallitus on 12.3.2020 ohjeistanut välttämään turhia riskejä ja tartuntojen vähentämiseksi rajoittamaan ei-välttämätöntä lähikontaktia vapaa-ajalla ja harrastustoiminnassa.

MLL Lahden yhdistyksen hallitus on päättänyt, että emme halua ottaa turhia riskejä, joten olemme päättäneet keskeyttää perhekahvila-, muskari- ja Mukava-parkki toiminnat toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme myöhemmin kuinka kauan tauko kestää.

Haluamme kunnioittaa lapsia, raskaana olevia, pitkäaikaissairaita, vanhuksia ja muita riskiryhmiä, joita koronaviruksen leviäminen merkittävästi koskettaa.

Pysytään terveinä pesemällä käsiä!