Lastenhoitopalvelu

Tarvitsetko tilapäistä lastenhoitoa?

MLL:n lastenhoitotoiminnan ensisijaisena tavoitteena on tukea lapsiperheitä arjen sujumisessa.

Perhe voi käyttää lastenhoitoa omien tarpeiden mukaan esimerkiksi työkiireiden tai opiskelun vuoksi tai kun vanhempi haluaa hetken hengähtää. Osa hoitajista hoitaa myös sairaita lapsia.

MLL:n Lahden yhdistys rekrytoi, kouluttaa, ohjaa ja välittää tilapäisiä hoitajia. Hoitaja on käynyt MLL:n Lahden yhdistyksen järjestämän lastenhoitokurssin. Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset tai viimeisen vaiheen opiskelijat käyvät MLL:n Lahden yhdistyksen järjestämän perhdytyksen. Hoitajat ovat iältään 16-75 -vuotiaita.

Hoitajat haastatellaan ja todetaan soveltuviksi lastenhoitotyöhön. Hoitajilta on myös tarkistettu rikosrekisteriote.