Keskivikkona 13.11.2019 klo 17-18.30 Kivisalissa, Sibeliuksenkatu 6B, katutaso

Tervetuloa kuulemaan jokaiselle lapsiperheelle tärkeää asiaa säästämisestä sekä arjen tukemisesta alaikäisen lapsen asioiden hoidossa ja MLL:n Lahden yhdistyksen lapsiperheiden arkea tukevista palveluista.

Tilaisuus on maksuton.

Toivomme ennakkoilmoittautumista kahvitarjoilun ja maksuttoman lastenhoidon järjestämiseksi. Ilmoittautuminen sivun alareunassa 5.11.2019 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Alaikäisen taloudellisten asioiden hoito
Helmi Säästöpankin pankkilakimies Kati Nikkilä

• Miten hoituu lasten edunvalvonta, mikäli molemmat vanhemmat menehtyvät
  • Miten voin vaikuttaa lasten huoltajuuteen ennakkoon, mikäli molemmille vanhemmille sattuu jotain

Miten sijoittaa lapsilisästä lapsen tulevaisuuteen
Helmi Säästöpankin asiantuntijat Jenni Lehto ja Miia Laisi

• Mikä on järkevin tapa säästää lapsen tulevaisuutta varten?
  • Miten lapsen säästöille saisi paremman tuoton tulevaisuutta varten?

MLL - tietoa ja tukea lapsiperheen arkeen
MLL Lahden yhdistyksen edustaja Marjukka Salomaa

Illan aikana tarjolla pientä suolaista iltapalaa.

Tapahtuman aikana on lapsille maksuton MLL:n Mukava-parkki, missä lastenhoitajat viihdyttävät lapsia tilaisuuden ajan. Varaa lapselle paikka ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja rajoitetusti.

Mukava-parkki on MLL:n Lahden yhdistyksen tiloissa puiston toisella puolella, Erkonkatu 5, 15110 Lahti. Sisäänkäynti Vuorikadun puolelta.

Ilmoittaudun lapsiperheen laki-iltaan

Lastenhoito *

Haluan vastaanottaa tietoa MLL Lahden yhdistyksen toiminnasta ja yhteystietoni saa luovuttaa Helmi Säästöpankille markkinointia varten.