Lastenhoitajaksi

Haluatko tilapäiseksi hoitajaksi MLL Lahden yhdistykseen?

MLL:n tilapäisenä hoitajana voi toimia 16 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on moitteettomat elämäntavat ja lapsia kunnioittava asenne. Hoitajilla tulee olla lastenhoidon peruskurssi käytynä tai ammatillista koulutusta hoito-, kasvatus- tai vapaa-aika-alalta, tai muuta sopivaa koulutusta. Jokainen hoitajatoiminnasta kiinnostunut henkilö haastatellaan ennen toimintaan mukaan ottamista ja hoitajiksi aikovilta tarkistetaan rikosrekisteriote.

Lastenhoitokurssin käynyt hoitaja:

• saa valmiudet toimia MLL:n lastenhoitotoiminnassa lapsiperheiden apuna lyhytaikaisissa lastenhoitotehtävissä
  • osaa hoitaa eri-ikäisiä lapsia lapsiperheen kotiympäristössä lapsen tarpeet huomioon ottaen
  • osaa hoitaessaan ottaa huomioon lapsen kehitystason ja yksilöllisyyden
  • osaa luoda turvallisen hoito- ja leikkiympäristön
  • osaa hoitaa lapsia vastuuntuntoisesti
  • on suorittanut Lasten ensiapu koulutuksen

Sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija, valmistunut tai eläkkeelle jäänyt – voit tulla MLL:n lastenhoitajaksi.

MLL:n hoitajana tienaat 9€/h hoitamalla lapsia heidän kotonaan. Hoitajaksi pääset haastattelun ja perehdytyksen jälkeen.

Seuraavat koulutukset ja perehdytykset lastenhoitajille järjestetään tänä syksynä. Lue lisää Koulutukset-sivulta!