Avoin työpaikka:

YMÄ-hankekoordinaattori

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry on käynnistämässä Ystäväksi maahanmuuttajaäidille (YMÄ) -toimintaa.

YMÄ-toiminta tukee maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista. Toiminnassa yhdistetään suomea puhuvia vapaaehtoisia naisia sekä maahanmuuttajataustaisia naisia ystäväpareiksi.

Etsimmekin nyt osaavaa

HANKEKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hankekoordinaattorin palkkaus rahoitetaan STEA:n avustuksella 2020-2022 ja työn alkamisen edellytyksenä on rahoituspäätöksen saaminen hankkeelle.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on vastata hankkeen kokonaisjärjestelyistä, hallinnosta sekä toteuttamisesta. Rakentaa uusia yhteistyöverkostoja sekä kehittää alueellista toimintaa. Hankekoordinaattori osallistuu aktiivisesti vapaaehtoisten parissa tehtävään työhön ja kehittää sitä.

Haettavalta henkilöltä odotamme hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kokemusta maahanmuuttajien parissa työskentelystä. Arvostamme hankeosaamista, organisointitaitoja sekä viestintä- ja talousosaamista. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Noudatamme sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätiedot vain sähköpostilla marjukka.salomaa@mll.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.1.2020 mennessä osoitteeseen