Mukava Second Hand Shop

Mukava Second Hand Shop avaa ovensa tiistaina 2.6.

Muutaman kuukauden tauon jälkeen Mukava kierrätysmyymälä avaa jälleen ovensa.

Laitetaan hyvä kiertämään!

Mukava Second Hand Shop on MLL Lahden yhdistyksen kierrätysmyymälä Lahden keskustassa, Vuorikatu 11.

Otamme vastaan lahjoituksena hyväkuntoisia, siistejä, käytettyjä lasten vaatteita ja tarvikkeita, leluja, kirjoja, urheiluvälineitä ja äitiysvaatteita.

Mukava Second Hand Shop on MLL Lahden yhdistyksen uusi käytettyjen lasten vaatteiden ja tarvikkeiden myymälä. Tuotoilla tuetaan Lahden yhdistyksen tärkeää työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi: perhekahvilat, kesäleirit, lastenhoitajavälitys, tilapäinen lastenhoito Mukava-parkki.

Myymälän kautta tehdään myös lahjoituksia vähävaraisille lapsiperheille yhteistyökumppaneidemme kautta.

Lahjoituksia otetaan vastaan myymälän aukioloaikana myymälässä. Jos tarvitset noutopalvelua, täytä lomake sivun alareunassa.

2.6.2020 alkaen

Ti-Pe

La

Lisätietoja:

Sari Salonen / Mukava Second Hand Shop
info.lahden.yhdistys@mll.fi

tai lomakkeen kautta.

Mikäli kysyttävää tai tarvitset noutopalvelua, täytä lomake niin otamme yhteyttä!