Mukava Second Hand Shop

Laitetaan hyvä kiertämään!

MLL Lahden yhdistys avaa Mukava Second Hand Shop kierrätysmyymälän helmikuussa. Otamme vastaan lahjoituksena hyväkuntoisia, siistejä, käytettyjä lasten vaatteita ja tarvikkeita, leluja, kirjoja, urheiluvälineitä ja äitiysvaatteita.

Olemme mukana Lahden Lasten Talvikarnevaalien avajaisissa 25.1.2020 klo 10-15 Lahden konserttitalolla. Keräyspisteellä otetaan vastaan leluja, pelejä ja kirjoja. Kaikille lahjoittajille ilmapallo!

Mukava Second Hand Shop on MLL Lahden yhdistyksen uusi käytettyjen lasten vaatteiden ja tarvikkeiden myymälä. Tuotoilla tuetaan Lahden yhdistyksen tärkeää työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi: perhekahvilat, kesäleirit, lastenhoitajavälitys, tilapäinen lastenhoito Mukava-parkki. Myymälä kautta tehdään myös lahjoituksia vähävaraisille lapsiperheille yhteistyökumppaneidemme kautta.

Lahjoituksia otetaan vastaan yhdistyksemme toimistolla, Vuorikatu 6, sopimuksen mukaan ja myymälän avauduttua (Vuorikatu 11) aukioloaikoina.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Marjukka Salomaa, marjukka.salomaa@mll.fi, puh. 050 464 2426 tai lomakkeen kautta.

Mikäli kysyttävää tai tarvitset noutopalvelua, täytä lomake niin otamme yhteyttä!