Ei tapahtumia

Perhekahvilat kesätauolla!

Perhekahvilat ovat kesätauolla ja toimintaa jatketaan taas ensi syksynä.

Nyt nautitaan kesästä ja sen tarjoamista antimista.

Nautinnollista kesää kaikille!

Perhekahvilat syksyllä 2018

Perhekahviloiden kokoontumispaikat ja ajat julkaistaan elokuun alussa. Etsimme vapaaehtoista vetäjää Ahtialan perhekahvilaan, joten jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena perhekahvilassa, otathan yhteyttä toimintakoordinaattoriin puh. 050 464 2426 tai toimintakoordinaattori-lahti@mll.fi.

Palaute perhekahvilasta ja yhteistoiminnan arviointi

Otathan arvioinnissa huomioon, että perhekahvilan toiminta perustuu yhdessä suunnitteluun eikä se ola maksullista palvelua. Jokainen arvioi siis myös omaa panostaa perhekahvilassa.

Jos käyt tai olet käynyt useassa perhekahvilassa ja haluat arvioida jokaista, täytäthän tämän lomakkeen jokaisesta perhekahvilasta erikseen.

Arvioi perhekahvilamme toimintaa. Valitse mielestäsi sopivin vaihtoehto.

1 = täysin eri mieltä, 2 = jokseenkin eri mieltä, 3 = en osaa sanoa, 4 = jokseenkin samaa mieltä, 5 = täysin samaa mieltä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vapaaehtoiseksi vetäjäksi perhekahvilaan?

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset.

Kokemusten jakaminen muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa virkistää ja auttaa jaksamaan. Joskus paikalle kutsutaan vierailija alustamaan yhdessä sovitusta aiheesta. Monissa perhekahviloissa järjestetään myös leikkituokioita, yhteisiä musiikki- ja jumppahetkiä tai retkiä. Jokainen perhekahvila muotoutuu kävijöidensä toiveiden mukaiseksi!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistyksen perhekahvilat pyörivät vapaaehtoisvoimin. Perhekahvilavapaaehtoiset huolehtivat perhekahvilatoiminnoista, kuten tilan avaamisesta ja sulkemisesta, uusien kävijöiden tervetulleeksi toivottamisesta, osallistujalistojen keräämisestä, tarjoiluista ja tilan järjestyksestä sekä mahdollisesta ohjelmasta.

Tarvitsemme keväällä 2018 uusia vapaaehtoisia perhekahvilavetäjiä. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena, ota yhteys toimintakoordinaattori-lahti (at)mll.fi

Tiedustelut

Toimintakoordinaattori