Tue työtämme

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille.

Lahden yhdistyksen jäsenmaksu on 25€/vuosi.

MLL:n jäsenenä olet rakentamassa hyvää ja turvallista arkea lapsille ja perheille. Sinun ja muiden jäsentemme ansiosta voimme esimerkiksi kouluttaa tukioppilaita turvallisen kouluyhteisön rakentajiksi, ylläpitää joka päivä avoinna olevaa Lasten ja nuorten puhelinta sekä lievittää yksinäisyyttä tarjoamalla avoimia kohtaamispaikkoja, kuten perhekahviloita.

Yhdessä olemme merkittävä toimija, jonka tekemisellä muutetaan monen ihmisen arkea paremmaksi.