Muskarit

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry järjestää muskaritoimintaa 0-6 vuotiaille. Muskarit pidetään MLL:n Lahden yhdistyksen toimitiloissa Erkonkadulla. Opetuksesta vastaa musiikkipedagogi Maija Munter.

KEVÄÄN 2020 MUSKARIRYHMÄT

MAANANTAI
16.45-17.30   2-vuotiaat
17.30-18.15   RYTMIMUSKARI 4-5 -vuotiaat
18.15-19.00   RYTMIMUSKARI 4-5 -vuotiaat

TORSTAI

16.15-17.00   VAUVARYHMÄ (2-9 kk)
17.00-17.45   1-vuotiaat (Täynnä)
17.45-18.30    3 -vuotiaat

PERJANTAI

9.30-10.15   VAUVARYHMÄ (2-9 kk)
10.15-11.00  1-2 -vuotiaat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset kevään 2020 muskariryhmiin alla olevalla lomakkeella. Kevään ryhmät alkavat viikolla 3 ja päättyvät viikolla 19 kaikkien muskarilaisten yhteiseen kevätjuhlaan. Hiihtolomaviikolla (vko 9) ja pyhäpäivinä ei ole muskareita. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmään otetaan uusia muskarilaisia koko kauden ajan, mikäli ryhmissä on tilaa. Ryhmä perustetaan, mikäli vähintään 7 osallistujaa ilmoittautuu ja aloittaa ryhmässä.

Paikka

Muskarit pidetään yhdistyksen toimitiloissa, Erkonkatu 5, sisäänkäynti Vuorikadun puolelta.

Emme valitettavasti voi ottaa vaunuja ja rattaita sisään tiloihimme. Vaunuparkit löytyvät Erkonkadun sisäpihalta.

Hinnat

Maksu kevätlukukaudella 2020 100€ / lapsi / kausi, sisaralennus - 10%.

MLL:n Lahden yhdistyksen jäsenille jäsenhintaan 90€ / lapsi / kausi. Liity jäseneksi

Muskariryhmät kokoontuvat kevätkaudella 14 kertaa. Maksuja ei palauteta poissaolojen ajalta eikä kesken kauden lopettaessa. (Yksi tutustumiskäynti veloituksetta)

Lisätietoja ilmoittautumisesta sekä ryhmistä

Ryhmiin otetaan 12 ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Vaikka ryhmä olisi täysi, voi ilmoittautua jonotuspaikalle, joilta useimmiten 1-2 lasta kauden alkaessa pääsee mukaan. Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko kauden ajan.

Tiedotamme kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse Muskari-paikasta, tai jos ryhmä on täynnä eikä paikkoja enää ole. Samalla voimme mahdollisesti tarjota paikkaa toisesta ryhmästä.

Kauden aikana ryhmät ja osallistujamäärät elävät jonkin verran. Muutoksista ryhmissä ja ilmoittautumistilanteissa tiedotamme tällä sivulla ja henkilökohtaisesti ryhmiin ilmoittautuneille. Pahoittelemme mahdollisista ryhmä- ja aikataulumuutoksista aiheutuvaa haittaa.

Alle 3-vuotiaiden ryhmät ovat vanhempi-lapsi-ryhmiä, joissa vanhempi osallistuu toimintaan yhdessä lapsensa kanssa.

Ilmoittaudu muskariin

Ilmoittautuminen muskariin - kevätkausi 2020

Saat kopion ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Lisäksi vahvistamme muskaripaikan erillisellä sähköpostilla ryhmien varmistuttua.

Lisätietoja marjukka.salomaa@mll.fi, 050 464 2426

Valitse ryhmä *