Perhekahvilat

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset.

Perhekahvilassa vanhemmat tutustuvat samassa elämäntilanteessa oleviin ja lapset saavat leikkiseuraa. Perhekahvila kokoontuu useimmiten kerran viikossa ja ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi.

Perhekahvilassa käyminen on ilmaista, kahvimaksu 2€/perhe.
Perhekahvilamme toimivat pääsääntöisesti vapaaehtoisten voimin. Liity perhekahvilan Facebook ryhmään ja näin saat ajankohtaista tietoa perhekahviloiden teemoista ja mahdollisista kahviloiden aukioloaikojen muutoksista.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena perhekahvilassa, otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan
puh. 050 464 2426 tai marjukka.salomaa@mll.fi.

Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta perhekahvilassa tästä.

Perhekahviloiden palautekysely

MLL:n Lahden yhdistys pyrkii jatkuvasti kehittämään perhekahvilatoimintaa. Mikäli olet käynyt perhekahvilassa, toivoisimme, että vastaisit seuraaviin kysymyksiin ja auttaisit meitä kehitystyössä.