Perhekahvilat

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset.

Perhekahvilassa vanhemmat tutustuvat samassa elämäntilanteessa oleviin ja lapset saavat leikkiseuraa. Perhekahvila kokoontuu useimmiten kerran viikossa ja ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi.

Perhekahvilassa käyminen on ilmaista, kahvimaksu 2€/perhe.

Perhekahvilat ovat suljettuna koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä. Perhekahvilamme toimivat pääsääntöisesti vapaaehtoisten voimin. Liity perhekahvilan Facebook ryhmään ja näin saat ajankohtaista tietoa perhekahviloiden teemoista ja mahdollisista kahviloiden aukioloaikojen muutoksista. Syksyllä 2020 toimivat perhekahvilat:

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena perhekahvilassa, otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan puh. 050 464 2426 tai marjukka.salomaa@mll.fi. 

Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta perhekahvilassa tästä.

Perhekahviloiden palautekysely

MLL on alkanut keräämään perhekahviloiden kävijöiltä ja vapaaehtoisilta vetäjiltä palautetta. Käy kertomassa miten viihdyit, sekä muita ajatuksia kahvilatoiminnastamme.

Palautekyselyyn pääset osoitteessa: 
www.mll.fi/perhekahvilakysely

Kiitos!