Lapsen oikeuksien päivänä monipuolista ohjelmaa perheille

1.11.2023

Lahden lapsiperheiden kohtaamispaikkaverkosto järjestää yhteistyökumppaneineen Lapsen oikeuksien päivän tapahtuman maanantaina 20.11.2023 klo 15-18 Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Luvassa koko perheen, maksuton tapahtuma ja paljon ohjelmaa. Tapahtuman juonnosta vastaavat Lahden Nuorisoteatterin nuoret.

Lavalla tenavadisco aina esiintyjien välissä.

klo 15.15 Taikuri Luttinen - luvassa taikutta koko perheelle

klo 16.00 Musiikkiteatteriesiintyjä Tuuli Paasolainen: Hinni-Hiiren omaoma -päivä - ohjelmassa vähäsanainen interaktiivinen musiikkiteatteriesitys kaikenkielisille lapsille, jonka kuluessa yleisö saa osallistua pienien laulujen laulamiseen, loruttelemiseen, kehosoitinten soittamiseen ja liikkumiseen sekä tutustua hauskoihin rytmisoittimiin ja poikkihuiluun  yhdessä uteliaan ja innokkaan Hinni-Hiiren kanssa.

klo 17.00 Häntäpallot ja keho liikkeelle! 

Rentoutushetket 15.30, 16.30 ja 17.30. Järvielämyshuoneessa pääset rentouttavalle aistimatkalle järven vedenalaiseen maailmaan. Huoneessa voi rauhoittua omatoimisesti tai osallistua puolen tunnin välein järjestettävään ohjattuun satuhierontahetkeen. 

Tapahtumassa myös kasvomaalausta, onnenpyörä, ongintaa, prinsessa- ja prinssikruunujen askartelupiste, mocktail maistiaiset, ilmapalloja ym.

Palvelutukku Kolmio tarjoaa lapsille välipalaksi dippikasviksia ja aikuisille on tietysti tarjolla kahvia.

Tapahtumassa mahdollisuus myös kohdata lahtelaisia lapsiperhetoimijoita ja tutustua monipuoliseen palvelutarjontaan.