Toimintaympäristö

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry toimii Lahden alueella. Lahti on Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Alueella asuu noin 119 000 asukasta joista 0-24 vuotiaiden osuus on n. 32 000.

MLL:n Lahden yhdistys tarjoaa lapsiperheille monenlaista toimintaa ja mahdollisuuden vapaaehtoistoimintaan osallistumiselle. Toimintojamme ovat perhekahvila, muskari, lastenhoitaja välitys, kylämummi- ja vaaritoiminta, neulontanurkka, mukava ryhmälastenhoitoparkki, kesäleirit ja tukioppilaskoulutukset.  Osallistumme alueellamme tapahtuviin lasten tapahtumiin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lapsiperheille tarjoaa Lahdessa palveluita kunnan lisäksi seurakunta, järjestöt ja urheiluseurat. Alueella on useita toimijoita, jotka toimivat lapsiperheiden etujen eteen. Erilaisten perheiden tavoittaminen ja yhdistyksen ulospäin näkyvän mielikuvan uudistaminen on yksi MLL Lahden yhdistyksen haasteista.